CodeNewbie Community

loading...

MSBI Interview Questions

steve52512345
・2 min read

In case you’re searching for MSBI Interview Questions and answers for Experienced or Freshers, you are at the correct place. These can really be helpful in MSBI interviews and procure a dream vocation as MSBI Developer.

You can check a detailed list of Interview Questions here –

Q1) What sort of Privileges do you require on an information base to have the option to utilize BULK Insert change?

Answer: The record running the bundle ought to have compose admittance to the tempdb of the objective data set.

Q2) How might you troubleshoot a SSIS bundle?

Answer: Using breakpoints.

Q3) What is the utilization of Expression task ?

Answer: To set User factors' qualities during run time without utilizing the Script task .

Q4) Which are obstructing changes in SSIS ?

Answer: Sort , Merge , Merge Join .

Q5) What would you be able to use to get the Cube measure esteems

Answer: DAX, MDX.

Q6) Purpose of Partitions in SSAS?

Answer: Processing just the information that is changing instead of the inheritance information too , thus moderating Cube measure time.

Q7) What can be utilized to have the SSRS Report worker?

Answer: Both local establishment and Sharepoint mode establishments can be utilized , in the event of last the SQL worker establishment ought to be as per SharePoint.

Q8) What is SCD-2?

Answer: Slowly evolving change, type 2

Q9) When do utilize SCD – 2, give a model

Answer: Employee table where the representative area, name and so forth changes yet worker ID doesn't and we need to keep the whole history of changes to any credits of the worker element.

Q10) How would you be able to carry out SCD?

Answer: It can be carried out by both SSIS and put away methods.

Discussion (0)